Despre mine

SALUT,

Eu sunt Artur Pataki, imi pare bine.

Sunt videograf si editor principal. Cred ca este important ca sa ma cunosti, ca sa-mi intelegi stilul. Visul meu la varsta de 16 ani a fost sa devin regizor, oarecum s-a implinit. Pasiunea pentru aceasta meserie o mentin oamenii cu care lucrez, intotdeauna am de a face cu oameni diferiti si fiecare frumos in felul lui. Sunt iubitor de animale, de la reptile la caini, pisici etc … Momentan am 2 cateluse si sunt salvate de pe strada, am si 2 pisicute, la fel fetite, tot asa salvate de pe strada. Imi place sa merg in excursii cu masina si pentru ca iubesc natura imi place sa merg cu bicicleta in zone muntoase, pe drumuri cat mai accidentate, aici reusesc sa ma desprind in totalitate de nebunia de zi cu zi.

Ce fac eu ?

  • Sunt videojurnalist.

Cred ca montajele cele mai reusite sunt acelea care surprind momentele neregizate, pure, adica emotiile voastre sincere.

  • Va documentez nunta.

Asta inseamna ca intotdeauna caut actiunea, detaliile si emotia.

Pentru voi

Am pregatit un pachet elegant in care se va afla clipul scurt si/sau montajul final in format digital 4K, pe un stick usb. Montajul va fi aprox 60 min si va cuprinde momentele, detaliile si emotiile tale si a invitatilor.

Ce iti mai ofer ?

Amintiri de neuitat. Este foarte important ca peste multi ani cand vei revedea aceste clipe,sa iti aduci aminte de fiecare detaliu care a facut ca acea zi sa fie unica in viata.

Multumesc

pentru interesul si timpul acordat. Daca exista intrebari, poti sa iei legatura cu mine oricand pe e-mail sau telefonic.